Oud en nieuw

Op deze pagina vindt u alle informatie over de jaarwisseling. 

Heeft u overlast van vuurwerk in uw buurt? Of ziet u dat uw buurtgenoot vuurwerk heeft opgeslagen in zijn woning of verhandelt? Meld het! Onze boa’s en politie doen hun uiterste best om de regels rondom het vuurwerkverbod te handhaven, maar zij kunnen niet overal direct heen. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Wel vragen wij u om overlast te blijven melden. Door uw melding krijgen wij een goed overzicht van de vuurwerkoverlast en kunnen wij hierop actie ondernemen.

Vuurwerkoverlast melden

Uw melding kunt u op verschillende manier doorgeven:

•           Politie (0900-8844) bij verdenking van illegale opslag van vuurwerk, ernstige overlast of vernieling
•           Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) 

Ziet u iets verdachts of is er gevaar? Twijfel niet, maar bel direct 112.

Laten we samen zorgen voor een mooie en veilige jaarwisseling.

Ziet u schade door vuurwerk in de openbare ruimte? Meldt dit dan via de Geertruidenberg App.

Tijdens de jaarwisseling gaan we weer gaan genieten van kerstkransjes, appelbeignets en oliebollen! Heerlijk, maar wat doet u met het overgebleven frituurvet?

Spoel het overgebleven vet na het bakken niet door het toilet of gootsteen. Want frituurvet en olie veroorzaken verstoppingen in het riool. Giet het frituurvet of de olie in een plastic fles. Heeft u geen plastic fles in huis? Gebruik dan bijvoorbeeld een leeg melkpak. Het overgebleven frituurvet kunt u naar de vetrecyclecontainer brengen. Deze container is te vinden bij de milieustraat aan de Forellenweg 24 in Raamsdonksveer.

Meer weten over wat niet in het riool thuis hoort? Ga naar Nietinhetriool.nl