De Geertruidenberg app

Een schone en leefbare gemeente: dat willen we allemaal. De Geertruidenberg app is de ideale manier om direct een melding naar de gemeente te maken. Superhandig, snel en altijd bij de hand! Helpt u mee? Download dan direct de gratis app.

Download en installeer voor IOS (Apple)

Download en installeer voor Android 

Hiervoor is de Geertruidenberg app

Verlichting in uw straat kapot? Is de riolering verstopt? Ziet u losse stoeptegels of een omgewaaide boom? Ligt er zwerfafval? Heeft u een melding voor een boa? U kunt een melding maken over alles wat u buiten in de gemeente tegen kunt komen. Wij zorgen ervoor dat uw melding bij de juiste persoon terechtkomt. Vervolgens informeren wij u over de afhandeling van uw melding via email of kunt u de status bekijken in de app.

Hoe werkt het?

De Geertruidenberg app is een gratis app waarmee u uw melding eenvoudig 24 uur per dag, 7 dagen per week aan ons kunt doorgeven. U kunt de app downloaden via de appstore of Google Play. In de app omschrijft u kort wat er aan de hand is, kunt u aan de hand van een kaart de locatie aanwijzen en voegt u een of meerdere foto’s bij.

De Buitenbeter app

U kunt de Geertruidenberg app gebruiken in plaats van de Buitenbeter app. De Buitenbeter app is geen systeem van de gemeente, maar een landelijke app. Een groot voordeel van de Geertruidenberg app is dat u bericht krijgt als uw melding opgelost is. We raden daarom aan om de Geertruidenberg app te gebruiken. 

Afhandeling van uw melding

Wij handelen uw melding binnen 10 werkdagen af. Is er sprake van een gevaarlijke situatie? Dan geven we daaraan voorrang. Zodra de werkzaamheden zijn afgerond, ontvangt u hierover van ons bericht via de app. Indien wij uw melding niet binnen 10 werkdagen op kunnen lossen dan wordt u hierover geïnformeerd.