Open Coffee XL voor alle ondernemers

Dit item is verlopen op 16-04-2019.

In heel het land worden Open Coffees georganiseerd, laagdrempelige netwerken voor ondernemers. Open Coffees in Midden-Brabant organiseren gezamenlijk op 12 april een Open Coffee XL bij Rabobank Amerstreek in Oosterhout.

Open koffie XLOpen Coffee is informeel, gezellig en nuttig

De ondernemers die bij de Open Coffees komen zijn vaak zzp'ers en freelancers. Ook voor grotere bedrijven is het interessant om kleine ondernemers te leren kennen. Het gaat er bij Open Coffee niet direct om klanten te werven, maar om elkaar te leren kennen. Vanuit daar ontstaan goede gesprekken, het uitwisselen van informatie en tips, verwijzingen en ook klanten. Op iedere locatie is de Open Coffee net iets anders, maar het principe is steeds hetzelfde.

Meld u vooraf aan

De organisaties van Open Coffee Altena, Breda, Drimmelen-Geertruidenberg, Etten-Leur, Oosterhout en Waalwijk organiseren nu gezamenlijk een Open Coffee XL. Alle ondernemers uit de regio zijn welkom. Open Coffee XL wordt gehouden van  9.00 tot 11.00 uur bij Rabobank Amerstreek, Distributieweg 15 in Oosterhout. De toegang is zoals altijd gratis. Aanmelden kan via Eventbrite.nl of via de reguliere kanalen van iedere afzonderlijke Open Coffee. Deze zijn te vinden op Facebook.