Samenwerkingsovereenkomst DELTA Fiber Netwerk ondertekend

Gepubliceerd op vr, 03-12-2021 - 10:35

Donderdagmiddag 2 december ondertekenden wethouder Kevin van Oort en directeur Piet Grootenboer van DELTA Fiber Netwerk een samenwerkingsovereenkomst voor de aanleg van glasvezel in onze gemeente. DELTA Fiber Netwerk is onlangs een glasvezelcampagne in Raamsdonksveer gestart. In maart 2022 start de glasvezelcampagne in Geertruidenberg.

Snel en stabiel internet

Juist in deze tijd biedt een snelle en stabiele internetverbinding veel voordelen waardoor je makkelijk kan thuiswerken, onderwijs kan volgen en sociale contacten kan onderhouden.

Het is in de toekomst fijn voor inwoners en bedrijven om naast de bestaande mogelijkheden voor internet ook voor een glasvezelverbinding te kunnen kiezen. Het laten aanleggen van glasvezel is een keuze. We raden u aan om glasvezel te nemen omdat de aansluitkosten van de glasvezelkabel nu nog gratis is. In de toekomst betaalt u hoge bedragen voor de aansluitkosten.

Alle partijen zijn blij met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst, waarin juridische en financiële afspraken zijn gemaakt om het leggen van het netwerk te realiseren.

Online informatieavond

Op donderdag 13 januari organiseert DELTA Fiber Netwerk om 19.30 uur een online informatieavond. Tijdens deze informatieavond legt DELTA Fiber Netwerk uit wat glasvezel is en hoe de glasvezelcampagne verloopt. Na afloop krijgt u de kans om vragen te stellen. Ook is er een Glasvezel Informatiepunt aan Het Anker 3 in Raamsdonksveer. Van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur is hier een adviseur van DELTA Fiber Netwerk aanwezig om u te helpen. Meer informatie is te vinden op gavoorglasvezel.nl.

Meer informatie over glasvezel en DELTA Fiber Netwerk kan u vinden op Geertruidenberg.nl/glasvezel of Delta.nl/internet/glasvezel/raamsdonksveer/