NL Doet: Speelklaar voor het voorjaar

Gepubliceerd op

Zaterdag 16 maart is het NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Wij organiseren deze dag een schoonmaakactie in de speeltuinen. Helpt u ook mee? We nodigen iedereen uit om te helpen en binnen één dag het verschil te maken. Deze dag staat in het teken van een schone, opgeruimde en fijne speeltuin. U kunt gezellig samen met uw buurtgenoten aan de slag om de speeltuin in uw buurt speelklaar te maken. 

Doet u ook mee?

U bepaalt zelf in welke speeltuin en op welk moment u aan de slag wil gaan. Woont u vlakbij een speeltuin en spelen uw kind(eren) hier vaak? Dan is het leuk om juist in deze speeltuin schoon te maken en op te ruimen. Wij zorgen voor een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers voor iedereen die op 16 maart tussen 10.00 en 16.00 uur meehelpt aan deze schoonmaakactie. Uiteraard zorgen wij ook voor materialen als handschoenen, emmers en afvalzakken. 

Meld u aan!

Heeft u zin om samen aan de slag te gaan in de speeltuin in uw buurt? Meld uw groep dan vóór 1 maart aan! Stuur een mail naar wijkgerichtsamenwerken@geertruidenberg.nl. Vermeld in de e-mail:

  • Locatie van de speeltuin
  • Aantal volwassen en kinderen die meedoen
  • Tijdstip van de werkzaamheden

Tip: maak er een gezellige dag met buurtgenoten van. Vele handen maken licht werk!