Grootonderhoud wegen 2021

Gepubliceerd op wo, 21-07-2021 - 00:00

Om de wegen in de gemeente op aanvaardbaar niveau te houden, voert de gemeente Geertruidenberg jaarlijks onderhoudswerkzaamheden uit. Vanaf dinsdag 13 juli tot en met midden november 2021 vinden op verschillende plaatsen deze onderhoudswegwerkzaamheden plaats.

Wat gaat er gebeuren

De wegen met bestrating gaan we de stenen geheel of gedeeltelijk verwijderen. het zandbed brengen we terug op de juiste hoogte, waarna we de bestrating opnieuw gaan aanbrengen.

Bij asfaltwegen gaan we een stuk van de bovenkant weghalen. Hierna wordt een nieuwe laag asfalt aangebracht en brengen we ook de markering opnieuw aan.

Waar

Op de volgende locaties zijn in de komende maanden werkzaamheden te verwachten.

 • Raamsdonksveer
  1. Wilhelminalaan (asfalt)
  2. Hoevendijk (asfalt)
  3. Hertogshoef (asfalt)
  4. Rijvoortshoef (asfalt)
  5. Reenweg (bestrating)
    
 • Geertruidenberg
  1. Heulweg (bestrating)
  2. Peuzelaar (bestrating)
  3. Fort Nassau (bestrating)
  4. Gouverneurslaan thv nr. 51-53 (bestrating)
  5. Lunetkade (bestrating)
    
 • Raamsdonk
  1. Kanaalweg (asfalt)

Vragen over uitvoeringswerkzaamheden

De werkzaamheden worden door verschillende aannemers uitgevoerd. De aannemer gaat voordat de werkzaamheden starten, waar nodig, de bewoners met een bewonersbrief informeren.

De werkzaamheden zijn relatief kort, maar wel van ingrijpende aard. Uiteraard stellen wij alles in het werk om overlast tot een minimum te beperken, maar enige overlast valt niet geheel uit te sluiten. Ervaart u overlast, heeft u werkgerelateerde vragen of anderzijds kunt u zich wenden tot de aannemer, waarvan u een bewonersbrief heeft gehad. 

Meer informatie

Heeft u vragen? Wij helpen u graag. U kunt ons mailen via info@geertruidenberg.nl of bellen op 14 0162.