Glasvezel DELTA fiber netwerk

Gepubliceerd op wo, 12-01-2022 - 00:00

Uw gordijnen met één druk op de knop openen in de ochtend, de verwarming en de zonnepanelen bedienen vanaf uw tablet én vanaf uw telefoon de muziek harder en zachter zetten in huis. Alles is verbonden met elkaar. De nieuwste technieken maken het wonen in huis steeds aangenamer.

Hoe meer apparaten er aangesloten zijn op hetzelfde netwerk, hoe fijner het is als dit netwerk stabiel en snel blijft. De keuze is er om een glasvezelaansluiting in uw woning te nemen. Nu is deze aansluiting nog gratis, in de toekomst betaalt u voor de glasvezelaansluiting. DELTA Fiber Netwerk begint dit jaar in Raamsdonksveer met het aanleggen van glasvezel, daarna gaan ze verder in Geertruidenberg.

Komt u ook 13 januari naar de informatieavond van DELTA Fiber Netwerk? Tijdens deze avond krijgt u informatie over glasvezel en krijgt u de kans om vragen te stellen. De aanmeldpagina voor de informatieavond vindt u op Deltafibernetwerk.nl wanneer u uw postcode invult. Ook kunt u terecht bij het Glasvezel Informatiepunt op Het Anker 3 in Raamsdonksveer. Hier staat een adviseur van DELTA Fiber Netwerk van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur voor u klaar. Heeft u een vraag aan de gemeente? Deze kan u stellen aan glasvezel@geertruidenberg.nl.