Carnaval voor jongeren

Gepubliceerd op di, 11-02-2020 - 11:10

Ook dit jaar werken we samen met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) afdeling Geertruidenberg om carnaval een echt feest te laten zijn. Gezellig, veilig, maar ook alcoholvrij voor jongeren onder de 18 jaar. In samenwerking met de plaatselijke horeca verstrekt  KHN tijdens carnaval polsbandjes aan jongeren van 18 tot en met 25 jaar. De gemeente en de horeca nemen de maatregel omdat tijdens de drukte met carnaval controle op leeftijd lastig is. 

PolsbandjesNix18

De polsbandjes zijn met carnaval tijdens de gebruikelijke openingstijden af te halen in de plaatselijke horecagelegenheden. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs ontvangen jongeren van 18 jaar en ouder een polsbandje. Om te voorkomen dat jongeren bandjes uitwisselen, worden deze bij het ophalen direct om de pols gedaan. Na verwijdering zijn de bandjes niet meer hersluitbaar. Geen polsbandje betekent geen alcohol.

Jongeren onder de 18 jaar

Jongeren onder 18 jaar kunnen dit jaar alcoholvrij carnaval vieren in het café van Oscars in Raamsdonksveer. Kijk voor meer informatie op Oscarsonline.nl.