Verkabeling 150 kV-verbinding

HoogspanningsmastenSamen met TenneT (landelijk netbeheerder van het elektriciteitsnet) zijn wij gestart met de voorbereidingen van het project ‘Verkabeling 150 kV-hoogspanningsverbinding Geertruidenberg’. Het doel van dit project is om een deel van de bovengrondse hoogspanningskabels in Geertruidenberg en Raamsdonksveer, onder de grond te brengen. Het is nog niet bekend waar de ondergrondse hoogspanningskabel exact komt te liggen.

Laat u informeren

Wij nodigen u graag uit voor een informatiemarkt op donderdag 20 september in het gemeentehuis. U kunt tussen 19.30 en 21.00 uur binnen lopen. U komt meer te weten over de aanleiding en de achtergrond van het project. Wij tonen u de mogelijke zoekgebieden voor het ondergronds plaatsen van de nieuwe hoogspanningskabel. En u krijgt te horen hoe wij u hierbij willen betrekken.

Meer informatie

Alle informatie over dit project vindt u op de website van Tennet. Voor eventuele vragen belt u naar de gemeente via tel 140162 of met TenneT via tel 0800 83 663 88.