Open dag 24 november

Tijdens de dag van verbinding staan de deuren van het gemeentehuis voor iedereen open! Wij geven graag een kijkje in onze keuken. De koffie staat klaar en we hebben een aantal leuke activiteiten in petto...

Banner (open) dag van de verbinding - 24 november 2018

Wat is er te doen?

• Maak kennis met de waarnemend burgemeester Jan Luteijn!
  • We geven rondleidingen door het gemeentehuis. Kijk eens in de kamer van de burgemeester en ga op de foto achter zijn bureau.
  • Kom meer te weten over actuele thema's zoals Centrum voor Jeugd en Gezin, Afval, Langer Thuis en de Dongeoevers.
  • Kies de mooiste digitale kerstfoto.
  • Onthulling nieuwe bewoner van de burgemeestersgalerij.
  • Kinderen t/m 7 jaar kunnen hun schoen ophalen bij wel heel bijzondere pieten.
  • Hoe ziet jouw ideale burgemeester eruit? Laat het ons weten!
  • Ben je tussen 8 en 12 jaar? Beschrijf dan jouw mooiste plekje in deze gemeente.*
  • Wat vind je van onze website? Kom langs en doe de test.
  • Klim eens in een echte brandweerauto.
  • Hoe werkt een AED? Patrick de Wit van MaxPrevent legt het uit.

* Win een middag vloggen met de wethouder Toerisme om onze mooie gemeente te promoten.