In gesprek met het college

Vorig jaar startte het college met maandelijkse spreekuren ‘Op de koffie’. Deze spreekuren gaan veranderen. U kunt nog steeds terecht met uw ideeën, vragen en tips. Maar om u nog beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om uw vraag of idee vooraf in te sturen.

Wat gaat er veranderen?

Tijdens een spreekuur waren er altijd twee collegeleden aanwezig om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Het kan echter zijn dat uw vraag gaat over een onderwerp waar een andere wethouder verantwoordelijk voor is. Of misschien heeft u een vraag die de wethouder niet meteen kan beantwoorden.

Daarom veranderen we de werkwijze. We vragen u om vooraf uw vragen, tips of ideeën in te sturen. Op deze manier kunnen we uw vraag of idee vooraf goed uitzoeken en kunt u rekenen op een helder antwoord. Op basis van de ingestuurde ideeën, vragen en tips bepalen we welke bestuurder bij de gesprekken aansluit.

Wanneer gaan we in gesprek?  

Op woensdag 25 september is het eerste spreekuur. Het college staat u graag te woord. U bent welkom tussen 18.30 en 19.30 uur in het gemeentehuis. Heeft u een goed idee, een vraag of een tip? Stuur deze voor maandag 23 september naar bestuurssecretariaat@geertruidenberg.nl of bel naar 14 0162. Graag tot dan!