Herbestratingswerkzaamheden fietspaden Heemraadsingel

In december startte aannemingsbedrijf Graaumans met onderhoudswerkzaamheden aan de fietspaden aan de Heemraadsingel in Raamsdonk. De werkzaamheden lagen een tijdje stil. Op donderdag 14 februari pakt de aannemer de werkzaamheden weer op.

Fasering en planning

We starten met het herbestraten van het fietspad aan de zuid-westzijde vanaf het viaduct over de A59 richting Raamsdonk. De werkzaamheden duren ongeveer twee werkweken. Zodra de werkzaamheden zijn afgerond , starten we met het fietspad aan de noord-oostzijde vanaf het viaduct over de A59 richting de Kerklaan/Raamsdonksveer. De duur van deze werkzaamheden zijn ongeveer drie werkweken. De werkzaamheden worden uitgevoerd in werkvakken van ongeveer 100 meter. Afhankelijk van de weersomstandigheden verwachten we rond vrijdag 22 maart de werkzaamheden af te ronden.

Verkeersmaatregelen

Gemotoriseerd verkeer

Door de werkzaamheden sluiten we ter hoogte van het werkvak één rijstrook af voor het gemotoriseerd verkeer. Het verkeer wordt hier geregeld door verkeerslichten (stoplichten). Tijdens het carnavalsweekend verwijderen we de verkeersmaatregelen op de Heemraadsingel. Hierdoor is de Heemraadsingel voor gemotoriseerd verkeer tijdens de carnaval in beide richtingen toegankelijk.

(brom)fietsverkeer

Voor het (brom)fietsverkeer van en naar Raamsdonksveer en verder is er een omleidingsroute via de Kerklaan-fietstunnel A59-Raadhuisstraat-Heemraadsingel en andersom.

Fasering werkzaamheden Heemraadsingel