Afscheid burgemeester

Onze burgemeester Willemijn van Hees vertrekt binnenkort naar de gemeente Heusden. Wij stellen u graag in de gelegenheid om bij haar afscheid aanwezig te zijn op vrijdag 26 oktober 2018 van 19.00 tot 21.00 uur in de Lambertuskerk in Raamsdonk. U bent van harte welkom. Willemijn stelt prijs op een informeel samenzijn.

Burgerboek

Wij zouden het erg waarderen als u uw persoonlijke boodschap of uw herinnering opschrijft, zodat wij een ‘burgerboek’ kunnen samenstellen. Kinderen mogen een leuke tekening maken. Uw bijdrage (maximale grootte A4) kunt u die avond in de Lambertuskerk aan ons overhandigen. Mocht dat niet lukken, dan kunt u uw bijdrage voor 26 oktober tijdens kantooruren afgeven bij de receptie van het gemeentehuis.