• Aankondiging informatieavond Oude Haven Raamsdonksveer

Op maandag 30 september is er een informatieavond over de stand van zaken rondom De Oude Haven. We zullen op deze avond iets vertellen over wat er met de eerdere plannen is gebeurd en de huidige stand van zaken.

• Modder op de weg

Het oogstseizoen is begonnen. Voor agrariërs en loonwerkers is dit een periode van hard werken. Dit betekent ook dat de kans op verkeersonveilige situaties toeneemt op de wegen rond boerderijen en akkers. Daarom draaien we samen met provincie Noord-Brabant, ZLTO en politie het project Modder op de weg. We hebben afspraken gemaakt om de kans op verkeersonveilige situaties te verkleinen. We houden hierbij rekening met zowel de verkeersveiligheid en de belangen van de agrariërs.

• In gesprek met het college

Vorig jaar startte het college met maandelijkse spreekuren ‘Op de koffie’. Deze spreekuren gaan veranderen. U kunt nog steeds terecht met uw ideeën, vragen en tips. Maar om u nog beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om uw vraag of idee vooraf in te sturen.

• Werkzoekend? Kom naar de Banenbeurs

Op donderdag 19 september organiseert het WerkgeversServicepunt West-Brabant, subregio MidZuid weer een Banenbeurs. Bent u werkzoekende? U bent van harte welkom. In twee uur tijd ontmoet u zo’n 80 werkgevers met actuele vacatures. Wie weet vindt u er uw nieuwe baan!

• Raads- en collegeleden op fietstocht door de gemeente

Op donderdagavond 22 augustus vond de jaarlijkse fietstocht van de gemeenteraad en het college plaats. Een aantal enthousiaste raads- en collegeleden trokken samen met de burgemeester en griffier ruim twee en een halfuur door de gemeente.

• Zelfstandig blijven wonen? In Raamsdonksveer-Noord

De wens van veel mensen is om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Door met u in gesprek te gaan, hopen we daar achter te komen.

• Lokale Veteranendag Geertruidenberg

Vrijdag 25 oktober zijn al onze inwonende veteranen vanaf 16.00 uur van harte welkom op het gemeentehuis voor de Lokale Veteranendag Geertruidenberg. Deze avond is gevuld met een bijzonder programma.

• 360 graden panoramafoto's

In augustus en september worden in onze gemeente 360o panoramafoto’s gemaakt van de openbare weg. Dit gebeurt door CycloMedia met speciaal uitgeruste voertuigen die door alle straten van de gemeente rijden.

• Uw auto op straat wassen

De zon schijnt en het is weer langer licht. Voor velen de ideale periode om de auto eens een flinke wasbeurt te geven. Wist u dat u in een aantal straten uw auto niet mag wassen?  Was uw auto daarom bij voorkeur in een wasstraat.