Hermenzeil

HermenzeilIn Raamsdonk, aan de rand van de Brabantse Biesbosch, ligt watersport- en recreatiecentrum Hermenzeil. Gelegen aan het Oude Maasje met open verbinding naar de Brabantse Biesbosch en in het landelijk gebied van Raamsdonk, biedt het watersportcentrum veel mogelijkheden voor nieuwe recreatieve en toeristische ontwikkelingen.

Heeft u vragen over Hermenzeil of wilt u graag meer informatie? Stuur dan een e-mail naar hermenzeil@akroconsult.nl

  • Verkoop Hermenzeil uitgesteld

    Eerder maakten we bekend dat de verkoop van watersport- en recreatiecentrum Hermenzeil op 30 november start. In de raadsvergadering van 29 november besloot de meerderheid van de gemeenteraad om de verkoop uit te stellen.

    Lees meer
  • Achtergrondinformatie

    Op 27 november 2017 werd de gemeente Geertruidenberg eigenaar van watersport- en recreatiecentrum Hermenzeil. Aansluitend hebben we Projectbureau Vrolijks opdracht gegeven een verkenning uit te voeren voor de herontwikkeling van de locatie Hermenzeil. Op 30 augustus 2018 nam de gemeenteraad een besluit over de hoofdrichting voor de invulling van watersport- en recreatiecentrum Hermenzeil, namelijk: toerisme en recreatie. Het volledige rapport van projectbureau Vrolijks kunt u hieronder downloaden.

    Lees meer