Hermenzeil

Watersport- en recreatiecentrum HermenzeilIn Raamsdonk, aan de rand van de Brabantse Biesbosch, ligt watersport- en recreatiecentrum Hermenzeil. Gelegen aan het Oude Maasje met open verbinding naar de Brabantse Biesbosch en in het landelijk gebied van Raamsdonk, biedt het watersportcentrum veel mogelijkheden voor nieuwe recreatieve en toeristische ontwikkelingen. Het terrein, de jachthaven en de bijbehorende gebouwen komen binnenkort in de verkoop.

Heeft u vragen over Hermenzeil of wilt u graag meer informatie? Stuur dan een e-mail naar hermenzeil@geertruidenberg.nl.

  • Open dag

    Op zaterdag 29 september is er een open dag. Geïnteresseerden kunnen op deze dag het watersportcentrum en het recreatieterrein bekijken. Ook krijgen ze een rondleiding.

    U kunt zich niet meer aanmelden.

  • Achtergrondinformatie

    Op 27 november 2017 werd de gemeente Geertruidenberg eigenaar van watersport- en recreatiecentrum Hermenzeil. Met de aankoop van Hermenzeil willen we de situatie van de jachthaven normaliseren en er weer een veilige plek van maken. Sinds 2014 waren er namelijk sterke aanwijzingen van criminele activiteiten. Provincie, gemeente, politie, justitie en belastingdienst werken nauw samen in deze aanpak.

    Lees meer