Hermenzeil

HermenzeilOp 15 april 2019 start de verkoop van watersport- en recreatiecentrum Hermenzeil. Aan geïnteresseerden wordt de kans geboden om een nieuwe invulling te geven aan het terrein die bijdraagt aan toeristisch-recreatieve doelstellingen in het gebied. De gemeente en provincie zoeken hiervoor een ervaren en integere partij die zelf de ambitie heeft ter plaatse een vitale levendige recreatieonderneming te realiseren.

Het terrein is ruim twee (2,19) hectare groot en bestaat uit:

 1. Horecapand met bedrijfswoning en terras
 2. Chaletpark/recreatieterrein
 3. Botenstalling
 4. Woonark
 5. Jachthaven (geen onderdeel van de verkoop, wel ingebruikneming van het water)
 6. Havenkantoor
 7. Werkplaats/loods
 8. Recreatieruimte met sanitaire voorzieningen

Geïnteresseerden die deel willen nemen aan de verkoopprocedure kunnen zich via https://www.geertruidenberg.nl/form/aanmelden-kijkdag-voor-potentiele-kopers-hermenzeil/aanmelden-kijkdag-hermenzeil-0 aanmelden om het terrein te bezichtigen. Daartoe wordt op 25 april 2019 en op 2 mei 2019 tussen 11.00 uur en 15.00 uur de mogelijkheid geboden.

Tot 6-5-2019 kunnen geïnteresseerden vragen indienen, die vervolgens met de inlichtingen openbaar worden gemaakt op 22 mei 2019. Op 13 juni 2019 is de sluitingstermijn voor aanmelding voor geïnteresseerden.

Voor meer informatie over de verkoopprocedure alsmede voor het downloaden van de documentatie voor deelname aan deze verkoopprocedure verwijzen wij u naar https://tender.akroconsult.nl/tender/verkoop-watersport-en-recreatiecentrum-hermenzeil/

 • Achtergrondinformatie

  In Raamsdonk, aan de rand van de Brabantse Biesbosch, ligt watersport- en recreatiecentrum Hermenzeil. Gelegen aan het Oude Maasje met open verbinding naar de Brabantse Biesbosch en in het landelijk gebied van Raamsdonk, biedt het watersportcentrum veel mogelijkheden voor nieuwe recreatieve en toeristische ontwikkelingen.

  Heeft u vragen over Hermenzeil of wilt u graag meer informatie? Stuur dan een e-mail naar hermenzeil@akroconsult.nl