Hermenzeil

HermenzeilIn Raamsdonk, aan de rand van de Brabantse Biesbosch, ligt watersport- en recreatiecentrum Hermenzeil. Gelegen aan het Oude Maasje met open verbinding naar de Brabantse Biesbosch en in het landelijk gebied van Raamsdonk, biedt het watersportcentrum veel mogelijkheden voor nieuwe recreatieve en toeristische ontwikkelingen. Het terrein, de jachthaven en de bijbehorende gebouwen komen binnenkort in de verkoop.

Heeft u vragen over Hermenzeil of wilt u graag meer informatie? Stuur dan een e-mail naar hermenzeil@geertruidenberg.nl.

  • Verkoopprocedure

    Eind 2018 start de verkoop van Hermenzeil. Voorafgaand aan de verkoop organiseerden we op zaterdag 29 september een open dag. Onder 'Lees meer' vindt u de verkoopbrochure en de plattegrond die tijdens deze dag zijn uitgedeeld. Ook kunt u de presentatie downloaden die tijdens de open dag gegeven is.

    Lees meer
  • Achtergrondinformatie

    Op 27 november 2017 werd de gemeente Geertruidenberg eigenaar van watersport- en recreatiecentrum Hermenzeil. Met de aankoop van Hermenzeil willen we de situatie van de jachthaven normaliseren en er weer een veilige plek van maken. Sinds 2014 waren er namelijk sterke aanwijzingen van criminele activiteiten. Provincie, gemeente, politie, justitie en belastingdienst werken nauw samen in deze aanpak.

    Lees meer