Bijeenkomst 9 oktober 2018 gemist? Geef digitaal uw reactie op de viewer

De inbreng van inwoners, ondernemers en andere belanghebbenden, die we in de afgelopen maanden via diverse bijeenkomsten hebben opgehaald, verwerkten we in een digitaal systeem, een viewer. Op 9 oktober presenteerden we een eerste testversie van de viewer. Ook bespraken we diverse stellingen met de aanwezigen. 

Geef uw reactie op de viewer toekomstvisie Dombosch

De viewer is gevuld met de inbreng van omwonenden en ondernemers van Dombosch. In de komende tijd gaat de gemeente de viewer verder vullen. Uiteindelijk geeft de viewer een beeld van de toekomstvisie voor bedrijventerrein Dombosch. Op een eenvoudige manier kunnen ondernemers en omwonenden hierin zien wat er mogelijk is in deelgebieden op het terrein.

Heeft u de bijeenkomst gemist, maar wilt u de de viewer toch even bekijken en erop reageren? Dat kan via de volgende link: viewer toekomstvisie Dombosch. U kunt in de viewer nog tot 1 november 2018 reageren op de informatie die er op dit moment in staat.

Al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Wilt u de komende tijd op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen rond bedrijventerrein Dombosch? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.