Dombosch Werkt!

Industrieterrein Dombosch

Minder en overzichtelijke regels, meer ruimte voor initiatieven en lokaal maatwerk en vertrouwen als uitgangspunt. Dat is waar de Omgevingswet voor staat. Het doel van een initiatief in de fysieke leefomgeving moet centraal staan in plaats van de vraag 'mag het wel?'. Om ervaring op te doen met het anders denken en werken is in 2017/2018 het Experiment Dombosch opgestart. Samen met onder andere ondernemersvereniging VOG kijken we hoe we het toekomstplan/omgevingsplan voor bedrijventerrein Dombosch volgens de nieuwe richtlijnen kunnen vormgeven. Een uitdaging waarvoor we samen aan de lat staan.

Vragen?

Vanaf het begin betrokken we ondernemers en andere belanghebbenden bij de toekomstvisie en het nieuwe omgevingsplan voor Dombosch.Dombosch Werkt!

Heeft u vragen? Dan komen graag naar u toe! Ook kunt u een afspraak maken via dombosch@geertruidenberg.nl of neem telefonisch contact op met Ellen Mulders via het algemene nummer van de gemeente: 14 0162. Want we willen dat het nieuwe omgevingsplan Dombosch straks werkt voor iedereen!

Meld u aan voor de nieuwsbrief Dombosch

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op bedrijventerrein Dombosch? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.