Digitaal platform WeHelpen Geertruidenberg

Met WeHelpen Geertruidenberg kunt u hulp vragen en hulp aanbieden, bijvoorbeeld voor het uitlaten van de hond, een kopje koffie of boodschappen doen. Ook kunt u als mantelzorger samen met bekenden eenvoudig een hulpnetwerk rondom een naaste organiseren, door gebruik te maken van de agenda en het logboek. Zo hoeft u niet meer al uw familieleden of kennissen apart een berichtje te sturen, als u eens hulp nodig heeft bij de zorg voor uw naaste. Kortom, WeHelpen Geertruidenberg maakt elkaar helpen leuk en makkelijk. Het is gratis en voor iedereen!

Hoe werkt het?

Helpt u ook graag een ander, heeft u een hulpvraag of wilt u een hulpnetwerk organiseren? Ga dan naar www.wehelpen.nl/geertruidenberg en maak een account aan. Vervolgens kunt u op een eenvoudige en veilige manier gebruik maken van alle mogelijkheden binnen WeHelpen. Want met elkaar komen we verder!

Meer informatie en WeHelpen-corners

Op www.wehelpen.nl/geertruidenberg vindt u onder ‘Wat is WeHelpen?’ meer informatie over (veilig) gebruik van WeHelpen Geertruidenberg. U kunt ook contact opnemen met medewerkers van WeHelpen Geertruidenberg via geertruidenberg@wehelpen.nl.

Vanaf augustus 2016 hebben de deelnemende organisaties WeHelpen in hun werkzaamheden geïntegreerd. Naast de gemeente en het sociaal wijkteam zijn dit tot nu toe Thebe wijkverpleging Geertruidenberg, Ledenvereniging Thebe Extra, Stichting voor kruiswerk in de gemeente Geertruidenberg, zorgorganisatie Het Hoge Veer, welzijnsorganisatie Trema, welzijnsorganisatie Surplus en welzijnsorganisatie SWOG. Tijdens contactmomenten of activiteiten van deze organisaties kunt u dus kennismaken met en gebruik maken van WeHelpen Geertruidenberg.

Daarnaast is het mogelijk om op de volgende momenten bij onderstaande punten binnen te lopen:

• ’t Kardeeltje (Kardeel 139A, Raamsdonksveer) - iedere dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur

• Bibliotheek Raamsdonksveer (Keizersdijk 30, Raamsdonksveer) - tijdens openingstijden

• Servicepunt Vrijwilligers Trema (Wilhelminalaan 11C, Raamsdonksveer) - iedere donderdag van 9.00 tot 11.00 uur

• Ontmoetingspunt Raamsdonk (Kerkplein 4, Raamsdonk) - iedere vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur

• De Aanloop Geertruidenberg (Venestraat 18A, Geertruidenberg) - iedere dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur

Hier zijn WeHelpen-corners geplaatst en zijn getrainde vrijwilligers aanwezig om uw vragen te beantwoorden en u onder het genot van een kopje koffie of thee te helpen bij het gebruik van de website www.wehelpen.nl/geertruidenberg.