Het Veerse Dok

In de huidige jachthaven in Raamsdonksveer gaan we aan de slag met een waterrijk nieuwbouwproject. Binnen Het Veerse Dok bouwen we in totaal 59 woningen. Het gaat om 5 drijvende woningen en 2 appartementengebouwen met in totaal 50 appartementen en 4 kadewoningen. In het woningbouwplan is daarnaast ruimte voor ligplaatsen voor boten van bewoners en omwonenden. 

Alle woningen voldoen aan de minimale eisen wat betreft levensloopbestendigheid, denk aan voldoende brede gangen en drempelloze doorgangen. Daarnaast voldoet 50 % van de woningen aan de maximale eisen van levensloopbestendigheid. Alle woningen worden energieneutraal uitgevoerd.

Kijk voor meer informatie over dit project op Jjpo.nl/projecten/het-veerse-dok/

Anterieure overeenkomst 

Op 14 december 2023 hebben Bart van Rossum, van Bless Projectontwikkeling en eigenaar van jachthaven Dok 12, wethouder Hein de Jongh en Peter Heuvelink, algemeen directeur Janssen de Jong Projectontwikkeling, de anterieure overeenkomst ondertekend voor de ontwikkeling en realisatie van Het Veerse Dok in Raamsdonksveer. 

In het tweede kwartaal van dit jaar zal er een officiële aftrap van het project plaatsvinden met de lancering van de projectwebsite, waarbij de eerste beelden zullen worden vrijgegeven. Via deze projectwebsite is het mogelijk voor geïnteresseerden om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief.