Inhuur tijdelijk personeel via Flexwestbrabant.nl

Voor de inhuur van tijdelijk personeel maken wij gebruik van de virtuele marktplaats Flexwestbrabant. Op deze website plaatsen 25 organisaties uit West- en Midden-Brabant hun vacatures of opdrachten. Om te kunnen zien of er een tijdelijke vacature of klus is gepubliceerd die voor u interessant is, moet u zich eerst registreren bij Flexwestbrabant.

Wat is Flexwestbrabant?

De digitale match tussen onze vraag naar tijdelijke inhuur en het aanbod vanuit de markt op een virtuele Marktplaats. Een gezamenlijk systeem voor 24 gemeenten en een regionale milieudienst.

Voor wie is Flexwestbrabant?

Deze marktplaats is bedoeld voor alle aanbieders van tijdelijke arbeid. Voorwaarden om in te schrijven zijn:

  • een KvK-inschrijving (niet ouder dan 6 maanden)
  • bij ZZP-ers: een geldige modelovereenkomst
  • acceptatie van onze contractvoorwaarden en gedragscode

Hoe werkt Flexwestbrabant?

U kunt uzelf als leverancier of ZZP-er registreren via Flexwestbrabant. Zodra u geregistreerd bent, kunt u de toekomstige tijdelijke opdrachten bij alle aangesloten overheidsorganisaties bekijken. Bij elke opdracht wordt aangegeven aan welke eisen (gunningcriteria) kandidaten moeten voldoen. U kunt reageren door een cv aan te bieden en aan te geven of u aan de gunningcriteria voldoet. Voor elk gunningcriterium krijgt u punten. Wie de meeste punten heeft, komt bovenaan de lijst met mogelijke leveranciers. Bij gelijke score wordt gerangschikt op basis van prijs. Wij beoordelen de cv's in volgorde van de lijst en nodigen een of meer kandidaten uit voor een gesprek. Na keuze voor een kandidaat sluiten we een leveringsovereenkomst met de gekozen kandidaat (of diens werkgever) en worden andere kandidaten op de hoogte gesteld van het sluiten van het selectieproces. Aanbiedingen die niet volledig zijn of niet aan de gunningcriteria voldoen, worden direct afgewezen.

Waarom Flexwestbrabant?

De gemeentelijke overheden in de regio West-Brabant willen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Daarom kiezen zij ervoor om via dit kanaal opdrachten voor externe capaciteit open en eerlijk op de markt te zetten. Via deze virtuele marktplaats mogen alle leveranciers van arbeid (die aan de inschrijvingsvoorwaarden voldoen) een kandidaat aanbieden voor een opdracht voor tijdelijke arbeid.

Welke organisaties nemen deel? 

In deze virtuele marktplaats doen 24 gemeenten en een milieudienst mee. Dat zijn de gemeenten:
Aalburg, Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Bergen op Zoom, Breda, Dongen, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Goirle, Halderberge, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Moerdijk, Oisterwijk, Oosterhout, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Tholen, Waalwijk, Werkendam, Woensdrecht, Woudrichem. En de regionale milieudienst (RMD).
In totaal 25 organisaties met circa 7700 vaste medewerkers.