Aangepaste dienstverlening gemeente tot en met 1 juli

Onze dienstverlening wordt tot en met 1 september aangepast. We handelen zoveel mogelijk zaken telefonisch of digitaal af. Dat heeft te maken met de oproep van de minister president om zo veel mogelijk thuis te werken. In dringende gevallen blijft fysiek bezoek mogelijk.

Heeft u gezondheidsklachten? Kom dan niet langs.

Gemeentehuis

Geen afspraak? Kom dan niet langs. Ook onze inloop op woensdagmiddag en de avondopenstelling op woensdagavond vervalt de komende periode. Bespreek de mogelijkheden door per e-mail of telefonisch contact met ons op te nemen. Voor al uw vragen is de gemeente Geertruidenberg bereikbaar via:
- telefoonnummer 14 0162
- e-mail 
info@geertruidenberg.nl


Eventuele betalingen in de Gemeentewinkel alleen per pin. Contant geld wordt niet geaccepteerd.

Gemeentewinkel

Fysiek bezoek aan de Gemeentewinkel willen wij zoveel mogelijk beperken. Daarom vragen wij u zoveel mogelijk digitaal af te handelen of telefonisch contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak. Voor dringende vragen over identiteitsbewijzen, rijbewijzen, verhuizingen, geboorten, overlijden en huwelijken/geregistreerd partnerschappen kunt u het best een e-mail sturen naar info@geertruidenberg.nl.

Ligt er een reisdocument voor u klaar om opgehaald te worden? Dit stellen we zo veel mogelijk uit. Wij bewaren documenten 3 maanden, voordat we ze terugsturen naar de producent. Wanneer uw huidige document nog een tijd geldig is, is er geen haast bij het ophalen.

Avondopenstelling

We hebben besloten om voorlopig ook de avondopenstelling te laten vervallen. Dit betekent dat we op woensdag niet meer tot 20.00 uur open zijn, maar tot 18.00 uur. Dit geldt vanaf woensdag 1 april.

Bent u niet in staat om overdag naar het gemeentehuis te komen maar is het noodzakelijk dat u langskomt, bijvoorbeeld om uw identiteitsbewijs te verlengen? Neem dan contact met ons op via info@geertruidenberg.nl of 14 0162. We zoeken dan samen naar een oplossing.

Omgevingsvergunningen en bestemmingsplannen

Voor informatie over omgevingsvergunningen en bestemmingsplannen kunt u telefonisch (14 0162) contact opnemen, waarna u wordt teruggebeld.

Actueel advies 

De veiligheidsregio heeft op onze website een banner geplaatst. Deze banner geeft het meest actuele advies over het coronavirus en verwijst naar de veiligheidsregio. Hier vindt u actuele publieksinformatie en telefoonnummers.