Aangepaste dienstverlening

Onze dienstverlening is aangepast. We handelen zoveel mogelijk zaken telefonisch of digitaal af. Dat heeft te maken met de oproep van de minister president om zo veel mogelijk thuis te werken. Om het risico op verspreiding van het coronavirus te beperken werken we momenteel alleen op afspraak. In dringende gevallen blijft fysiek bezoek mogelijk.

Heeft u gezondheidsklachten? Kom dan niet langs.

  • Probeer eerst zaken digitaal te regelen via onze website.
  • Maak alleen een afspraak als het noodzakelijk is en wanneer u het niet digitaal kunt regelen. 
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar een afspraak.

Gemeentehuis

Geen afspraak? Kom dan niet langs. Ook onze inloop op woensdagmiddag en de avondopenstelling op woensdagavond vervalt de komende periode. Bespreek de mogelijkheden door per e-mail of telefonisch contact met ons op te nemen. Voor al uw vragen is de gemeente Geertruidenberg bereikbaar via:
- telefoonnummer 14 0162
- e-mail 
info@geertruidenberg.nl


Eventuele betalingen in de Gemeentewinkel alleen per pin. Contant geld wordt niet geaccepteerd.

Gemeentewinkel

Fysiek bezoek aan de Gemeentewinkel willen wij zoveel mogelijk beperken. Daarom vragen wij u zoveel mogelijk digitaal af te handelen. 

Avondopenstelling

We hebben besloten om voorlopig ook de avondopenstelling aan te passen. Dit betekent dat we op woensdag niet meer tot 20.00 uur open zijn, maar tot 19.00 uur. 

Omgevingsvergunningen en bestemmingsplannen

Voor informatie over omgevingsvergunningen en bestemmingsplannen kunt u telefonisch (14 0162) contact opnemen, waarna u wordt teruggebeld.

Actueel advies 

De veiligheidsregio heeft op onze website een banner geplaatst. Deze banner geeft het meest actuele advies over het coronavirus en verwijst naar de veiligheidsregio. Hier vindt u actuele publieksinformatie en telefoonnummers.