Nieuws en projecten

 • Peiling ondernemingsklimaat

  De gemeente Geertruidenberg wil in kaart brengen hoe ondernemers het ondernemingsklimaat in de gemeente ervaren. Daarom organiseert de gemeente de ‘Peiling ondernemingsklimaat’ (POK), een grootschalige inventarisatie onder ondernemers binnen de gemeente. Alle ondernemers hebben in de week van 13 maart een brief ontvangen met het verzoek om een online enquête in te vullen. Door uw mening te geven kunt u ons helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van het ondernemingsklimaat voor uw bedrijf.

 • Kunstgeschenk

  Ans Wiessner van Glasatelier ANS uit Raamsdonksveer heeft in opdracht van de gemeente Geertruidenberg een relatiegeschenk voor bedrijven ontworpen. Het glaskunstgeschenk is gerealiseerd met de fusingtechniek. De versmelting van de diverse glassoorten symboliseert de samenwerking tussen de gemeente Geertruidenberg en de ondernemers.

 • Twee miljoen beschikbaar voor originele ideeën

  De provincie Noord-Brabant stelt € 2 miljoen beschikbaar voor originele ideeën om de Brabantse arbeidsmarkt verder te helpen. Tot 15 december 2016 kunt u subsidie aanvragen. Om in aanmerking te komen voor subsidie moet uw project meer mensen aan het werk krijgen en houden in Noord-Brabant.

 • Ondernemersvragenlijst bedrijven Dombosch

  Half oktober 2016 ontvingen de bedrijven op bedrijventerrein Dombosch een brief met een vragenlijst van de gemeente Geertruidenberg. De gemeente inventariseert hiermee tegen welke problemen en uitdagingen het bedrijfsleven aanloopt op bedrijventerrein Dombosch.

 • Uitnodiging 'Samen Zijn'

  Vrijdag 2 december 2016 organiseert de gemeente Geertruidenberg voor al haar inwoners en ondernemers een avond onder het motto ‘Samen Zijn’. Tijdens deze bijeenkomst blikken we met elkaar terug op 2016 en kijken we vooruit naar 2017. Ook kunnen inwoners kennismaken met lokale organisaties en ondernemers. De bijeenkomst vindt plaats tussen 19.00 en 22.00 uur in de Lambertuskerk in Raamsdonk.

 • Workshop agressie en winkeldiefstal

  De gemeente Geertruidenberg en RPC Zeeland West-Brabant bieden winkeliers uit de gemeente een groepstraining agressie en winkeldiefstal aan. Deze training vindt plaats op maandagavond 21 november 2016 (van 18.00 tot 21.30 uur).

 • Startersavond

  Wilt u starten als zzp'er? In de presentatie die u vindt bij 'Documenten' worden handvatten aangereikt. Daarnaast organiseren de gemeenten Geertruidenberg, Drimmelen en Oosterhout jaarlijks in de maand mei of juni een startersavond voor zzp'ers.

Archief