Nieuws

 • Nacht van de Nacht 2016

  De nacht van 29 op 30 oktober is uitgeroepen tot de Nacht van de Nacht. Tijdens dit evenement ontdekt u hoe mooi de nacht is. En vooral: hoe donker de nacht kan zijn.

  Lees meer
 • WOZ-waarde openbaar

  Vanaf 1 oktober 2016 is de WOZ-waarde van woningen door een wetswijziging openbaar. Dat betekent dat u de WOZ-waarde van uw woning kunt vergelijken met die van andere woningen.

  Lees meer
 • Werkzaamheden Het Gat - Lange Broekstraat

  Vanaf maandag 17 oktober wordt er groot onderhoud gepleegd aan het asfalt en de bermen van Het Gat – Lange Broekstraat. Dit is het het gedeelte vanaf de Oosterhoutseweg tot de Engelsewal. Om deze werkzaamheden veilig en goed uit te kunnen voeren is het noodzakelijk om de weg 2 weken af te sluiten voor al het verkeer.

  Lees meer
 • Maakt u de mooiste kerstfoto of tekening?

  De dagen worden korter en het wordt weer kouder. Dit betekent dat de jaarlijkse kerstkaartactie van de gemeente Geertruidenberg weer van start gaat! Doe mee aan de actie en laat uw foto of gedigitaliseerde tekening dé kerstkaart van de gemeente Geertruidenberg worden!  U maakt hiermee kans op een leuke prijs.

  Lees meer
 • Nieuwe LED lampen voor straatverlichting

  De gemeente Geertruidenberg werkt aan besparing van energie en vermindering van de CO2 uitstoot bij de openbare verlichting.

  Lees meer
 • Lichtmastreclame

  De gemeente heeft de exploitatie van lichtmastreclame uitbesteed aan Reclamenet. Voor informatie over het huren van reclame aan lichtmasten of het melden van een storing, kunt u contact opnemen met Reclamenet Holding B.V., telefoonnummer 076 587 4030, website www.reclanet.nl of e-mail info@reclanet.nl