Nieuws

 • Eet u ook mee?

  Verschillende vrijwilligers starten met een proef eetpunt “wat de pot schaft” in buurthuis De Schelf te Raamsdonksveer. Eens in de twee weken zal er op dinsdagmiddag een vrijwillige kok en heerlijke maaltijd voor u klaarmaken.

  Lees meer
 • Raadsvoorstel opvang vluchtelingen

  Tijdens de werksessies over de huisvesting van vluchtelingen hebben we veel goede suggesties en ideeën ontvangen van inwoners, ondernemers en organisaties. Het gemeentebestuur dankt alle deelnemers voor hun waardevolle inbreng over randvoorwaarden en mogelijke locaties.

  Lees meer
 • Startersavond ZZP’ers

  Heeft u plannen om te starten als ZZP’er? Dan nodigen de gemeenten Oosterhout, Drimmelen en Geertruidenberg u graag uit voor de ZZP Startersavond op maandag 6 juni om 19.30 uur. Locatie: Fort Gertrudis, Haven 5, Geertruidenberg.

  Lees meer
 • Gezocht: Ideeën voor herontwikkeling Rivierkade

  Wij zijn op zoek naar ideeën van inwoners, ondernemers en organisaties in onze gemeente voor de herontwikkeling van de Rivierkade tot recreatieve toplocatie. Iedereen die graag bijdraagt aan deze ontwikkeling is van harte uitgenodigd een korte vragenlijst in te vullen. Deze is te vinden via www.geertruidenberg.nl/enqueterivierkade en bereikbaar tot 11 juni aanstaande.

  Lees meer
 • Tijdelijke verplaatsing weekmarkt Raamsdonksveer

  Marktexploitanten hebben aangegeven de markt te willen verschuiven, zodat de markt meteen aansluit op het winkelgebied. Zo is het aantrekkelijker voor het winkelend publiek om de markt op te lopen. Het is de bedoeling dat de markt start op het Heereplein ter hoogte van de HEMA.

  Lees meer
 • Acquisitie gemeentegids

  Er verschijnt in 2016 weer een nieuwe gemeentegids. De acquisitie hiervoor is inmiddels begonnen. Als u ondernemer bent, kan het zijn dat u benaderd wordt door Lokaal Totaal. Zij maakt in opdracht van de gemeente de nieuwe gemeentegids.