Nieuws

 • 98% van cliënten kan bij zorgaanbieder blijven

  De zes Dongemond-gemeenten (Aalburg, Drimmelen, Geertruidenberg, Oosterhout, Werkendam en Woudrichem) zijn tot overeenstemming gekomen met 51 zorgaanbieders over de voorwaarden en inkooptarieven voor onder meer begeleiding en vervoer voor ouderen en mensen met een beperking. Op 31 oktober ondertekenden zij de inkoopcontracten. Dat is het resultaat van het bestuurlijk aanbestedingstraject dat vanaf mei 2014 is doorlopen. Zorgaanbieders en gemeenten hebben samen afspraken gemaakt met als doel goede ondersteuning van kwetsbare inwoners binnen de financiële kaders die er zijn.  98% van de cliënten kan daardoor bij de huidige zorgaanbieder blijven.

  Lees meer
 • Consumentenonderzoek in de gemeenten Drimmelen, Geertruidenberg en Oosterhout

  Toekomstperspectief van winkelcentra in de regio wordt in kaart gebracht

  In de Amerstreek (gemeente Drimmelen, gemeente Geertruidenberg en gemeente Oosterhout) vindt momenteel een onderzoek plaats naar het toekomstperspectief van de 13 belangrijkste winkelcentra in deze regio.

  Lees meer
 • Afsluiting parkeerterrein Rembrandtlaan

  Van vrijdag 31 oktober tot en met zondag 2 november is het parkeerterrein aan de Rembrandtlaan afgesloten.

  Lees meer
 • Inbrekers slaan juist nu hun slag

  Het is weer vroeg donker 's avonds. Dat weten helaas ook straatrovers, woninginbrekers en overvallers. Die slaan juist in de donkere dagen hun slag. De politie vraagt iedereen om extra alert te zijn tijdens de donkere dagen. Zo kunnen we een vuist maken tegen woninginbraken, overvallen en straatroven.

  Lees meer