Nieuws

 • Sterke daling inbraken in 2015

  Aantal inbraken in gemeente Geertruidenberg daalt aanzienlijk door inzet op preventie.

  Lees meer
 • Meldingen openbare ruimte

  Is er in uw straat iets kapot of heeft u een opmerking over een speeltuin bij u in de buurt of over het groenonderhoud? Ligt er ergens een stoeptegel los, of brandt een lantaarnpaal niet? Meld dit dan aan de gemeente Geertruidenberg, want samen kunnen we onze gemeente schoonhouden.

  Lees meer
 • Stop de carnavalskraker!

  Gaat u gezellig carnaval vieren of op vakantie tijdens de carnavalsperiode? Zorg dan dat uw woning goed is afgesloten. In de afgelopen jaren is er in deze periode namelijk een piek in het aantal inbraken! Natuurlijk kunnen we dit beter voorkomen. Voorkom dat er een kraak gezet wordt in uw woning.

  Lees meer
 • Carnaval voor jongeren: gezellig, veilig en alcoholvrij

  De gemeente Geertruidenberg en Koninklijke Horeca Nederland (KHN) afdeling Geertruidenberg werken ook in 2016 samen om carnaval een echt feest te laten zijn. Gezellig, veilig, maar ook alcoholvrij voor jongeren onder de 18 jaar.

  Lees meer
 • Subsidieregeling Armoedebeleid gemeente Geertruidenberg

  Inwoners met een laag inkomen kunnen gebruikmaken van het gemeentelijk minimabeleid. Daarnaast zijn er allerlei initiatieven in de samenleving om inwoners met een laag inkomen te ondersteunen.

  Lees meer
 • Vraag nu uw mantelzorgwaardering aan!

  Sinds 1 januari 2015 is de landelijke regeling “Mantelzorgcompliment” komen te vervallen. Een deel van het geld dat hiervoor beschikbaar was bij het Rijk is overgeheveld naar gemeenten. Met dit geld kunnen zij zelf een mantelzorgwaardering instellen. De gemeente Geertruidenberg wil mantelzorgers graag waarderen in de vorm van een waarderingsmenu.

  Lees meer
 • Legitimatie medewerkers gemeente Geertruidenberg

  Iedere medewerker van de gemeente, die met inwoners en bedrijven te maken heeft, moet zich kunnen legitimeren. Binnenkort worden de huidige identiteitskaarten vervangen.

  Lees meer
 • Visies Economie & Toerisme en recreatie

  Op 17 december 2015 zijn de visies Economie en Toerisme & recreatie door de gemeenteraad unaniem vastgesteld. 

  Lees meer
 • Acquisitie gemeentegids

  Er verschijnt in 2016 weer een nieuwe gemeentegids. De acquisitie hiervoor is inmiddels begonnen. Als u ondernemer bent, kan het zijn dat u benaderd wordt door Lokaal Totaal. Zij maakt in opdracht van de gemeente de nieuwe gemeentegids.

Red een bedrijf