Nieuws

 • Open Coffee Drimmelen kent geen gemeentegrenzen!

  Open Coffee Drimmelen groeit letterlijk én figuurlijk! Ondernemers en hun klanten blijken al niet meer alleen uit de gemeente Drimmelen aan te schuiven. Ook van buiten onze gemeentegrenzen heet Open Coffee Drimmelen elke vrijdagochtend weer nieuwe gezichten welkom. Ook de gemeente Geertruidenberg sluit aan. De nieuwe naam is Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg !

  Lees meer
 • Startersavond ZZP’ers op 30 maart

  Als (bijna) startende zzp’er heeft u een aantal eigenschappen nodig: durf, doorzettingsvermogen, vakkennis en ondernemersgeest. Met deze eigenschappen wilt u waarschijnlijk snel aan de slag als zzp’er, maar wel op een doordachte manier. Daarom organiseren de gemeenten Oosterhout, Geertruidenberg en Drimmelen een informatieavond speciaal voor u. Kom op maandag 30 maart om 19.30 uur naar De Korenbeurs, Kerkstraat 13 in Made.

  Lees meer
 • Informatiebijeenkomst ouderenmishandeling

  Ouderenmishandeling is een serieus probleem. Het komt in vele vormen voor en er rust een groot taboe op. Ouderenmishandeling kan overal voorkomen. Thuis, op de dagopvang of in een woonzorginstelling. Ouderen treden vaak niet naar buiten als ze slachtoffer zijn. Bijvoorbeeld uit schaamte of uit angst voor de gevolgen.

  Lees meer
 • Verlenging waarneming door wethouder Van Lith

  Lees meer
 • 28 maart Zwerfafvaldag

  Op zaterdagochtend 28 maart organiseert de gemeente Geertruidenberg een zwerfafvaldag. De ochtend staat dit jaar in het teken van leefbaarheid en sociale contacten in de groene omgeving van Geertruidenberg. We ruimen samen het zwerfafval op, een activiteit voor jong én oud.

  Lees meer
 • Doorsteek Keizersdijk en parkeerplaats Touwbaan

  Tussen 23 februari en 27 april leggen we een doorsteek aan tussen de Keizersdijk (ter hoogte van voormalig huisnummer 12) en de parkeerplaats aan de Touwbaan. De doorsteek maakt de parkeerplaats van de Touwbaan in de toekomst beter bereikbaar.

  Lees meer