Nieuws

 • Draagvlakmeting BIZ Dombosch

  Stichting BIZ Dombosch heeft aangegeven de bedrijveninvesteringszone (BIZ) op bedrijventerrein Dombosch voort te willen zetten. Hiervoor heeft de gemeenteraad op 25 september 2014 een verordening bedrijveninvesteringszone bedrijventerrein Dombosch vastgesteld.

  Lees meer
 • Jan van Lith waarnemend wethouder

  Jan van Lith neemt tijdelijk de taken van wethouder Bert van den Kieboom waar. Van den Kieboom herstelt momenteel van een burn-out.

  Lees meer
 • Ook Geertruidenberg doet mee aan de Nacht van de Nacht

  Nederland is één van de meest verlichte landen ter wereld. Echte duisternis is, ook in Noord-Brabant, bijna niet meer te vinden. Hierdoor wordt bijvoorbeeld het zien van een volle sterrenhemel steeds zeldzamer. Daarnaast kost al die verlichting ook veel energie en dus veel geld. De gemeente Geertruidenberg wil duurzaam omgaan met haar verlichting. Dit komt al op vele manieren tot uiting.

  Lees meer
 • Hebt u een winnaar in uw netwerk?

  Om talent en succesvol ondernemerschap van vrouwelijke professionals in de schijnwerpers te zetten, reikt vrouwennetwerk Aithra jaarlijks twee Awards uit. De winnaressen zijn zelfstandig ondernemer of hebben een topfunctie in het bedrijfsleven, onderwijs of bij de overheid.

  Lees meer