Nieuws

 • Afsluiting inritten Keizersdijk

  Vanaf maandag 24 tot en met vrijdag 28 november verricht Huib van Hemert Bestratingen werkzaamheden aan 2 inritten aan de Keizersdijk.

  Lees meer
 • Gladheid

  De winter staat weer voor de deur. Sneeuwval en bevriezing van wegen, voet- en fietspaden leiden dan vaak tot gladheid. Dit betekent veel ongemak voor het autoverkeer, de fietser en de voetganger. De gemeente zet strooiwagens met zout en sneeuwschuivers in om gladheid te bestrijden.

  Lees meer
 • Wij zijn er voor u!

  Als gemeente zijn wij er voor u! Op basis van uw wensen ontwikkelen wij onze dienstverlening. Zo kunt u veel zaken digitaal regelen, via onze website. U bent dan niet meer afhankelijk van de openingstijden van de Gemeentewinkel. En we maken tijd voor uitgebreide vragen, zoals de aanvraag van een bouwvergunning. Hiervoor kunt u een telefonische afspraak maken.

  Lees meer
 • Rapport onderzoekscommissie BIZ-Dombosch

  Op donderdag 6 november 2014 presenteerde de commissie vanuit de gemeenteraad van Geertruidenberg, de 'Onderzoekscommissie BIZ-Dombosch', in een openbare vergadering van de Discussieraad, haar rapport over de totstandkoming van de Bedrijveninvesteringszone (BIZ).

  Lees meer