Rioolreparaties Raamsdonksveer

In de week van 18 september tot en met 6 oktober (week 38 t/m 40) voeren we in Raamsdonksveer rioolreparaties uit. De werkzaamheden vinden plaats in het gebied tussen de Parklaan en Kasteellaan.

Kans op overlast

De werkzaamheden bestaan  uit het  repareren van lekkages en scheuren.  Deze  reparaties worden zoveel mogelijk vanuit de binnenzijde van riolering  uitgevoerd.  Vooraf wordt de riolering eerst gereinigd.  Bij deze reinigingswerkzaamheden bestaat er  altijd een kleine kans op overlast. Omwonenden ontvangen voorafgaand een  brief met  daarin de datum waarop de reiniging plaatsvindt. Ook staat hierin omschreven hoe u de  mogelijke overlast   tot een minimum kunt  beperken.

Meer informatie

RioleringswerkzaamhedenVoor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H. Oome, rioolbeheerder water en riolering van de gemeente Geertruidenberg, via het telefoonnummer 14 0162 (6-cijferig telefoonnummer van de gemeente).