Peiling ondernemingsklimaat

De gemeente Geertruidenberg wil in kaart brengen hoe ondernemers het ondernemingsklimaat in de gemeente ervaren. Daarom organiseert de gemeente de ‘Peiling ondernemingsklimaat’ (POK), een grootschalige inventarisatie onder ondernemers binnen de gemeente. Alle ondernemers hebben in de week van 13 maart een brief ontvangen met het verzoek om een online enquête in te vullen. Door uw mening te geven kunt u ons helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van het ondernemingsklimaat voor uw bedrijf.

De vragen gaan onder meer over de gemeentelijke dienstverlening, de openbare ruimte op bedrijventerreinen, de heffingen en regeldruk, de relatie tussen ondernemer en gemeente en het vestigingsklimaat. Wethouder Bert van den Kieboom en de bedrijfscontactfunctionaris hebben iedere maand  overleg met de ondernemersvereniging VOG. Ook bedrijfsbezoeken leveren veel informatie op over de gemeentelijke dienstverlening. Met de enquête willen we een nog completer beeld krijgen van het ondernemersklimaat en waar wij verbeteringen kunnen aanbrengen. Wij hechten veel waarde aan uw mening!

Geen brief ontvangen?

U kunt de enquête onderaan deze pagina raadplegen. Wij vragen u om de enquête voor 1 mei in te vullen. In de brief die u heeft ontvangen staat het wachtwoord dat u kunt gebruiken. Heeft u geen brief ontvangen? Neem dan contact op met Nicole de Kort, accountmanager bedrijven van de gemeente Geertruidenberg, via n.dekort@geertruidenberg.nl of 140162.

Hieronder vindt u de link naar de enquête: