Fotowedstrijd gemeentegids 2018-2019

Voor volgend jaar staat er een nieuwe gemeente gids op de planning. Het thema van deze gids wordt ‘Water’. De drie kernen in onze gemeente zijn immers met elkaar verbonden door het water van rivier De Donge. Om dit thema mooi in beeld te brengen dagen we inwoners van de gemeente uit om een mooie foto te maken waarin het thema water en de gemeente mooi en duidelijk herkenbaar naar voren komen. De winnende foto plaatsen we op de cover van de nieuwe gemeentegids!

Thema water

Om alle amateurfotografen te inspireren hebben we een aantal kenmerkende objecten op een rijtje gezet die mooi in het thema water passen:

• Kanosteiger – Rivierkade > recreatie
  • Waterpomp op de markt in Geertruidenberg
  • Vestingswallen
  • Fort Lunet
  • Donge in Raamsdonk
  • Bergsche Maas
  • Baggeren in Zuidergat
  • Passantenhaven Geertruidenberg
  • Jachthaven Geertruidenberg
  • Jachthaven Karthuizerstraat
  • Gemeentelijke haven Raamsdonk
  • Driehoek in Raamsdonksveer
  • De Veste in Geertruidenberg
  • Koningspark vijver, Raamsdonksveer
  • Camping Hermenzeil
  • Gemaal in polder Raamsdonk(sveer)
  • De bruggen over de Donge

Uiteraard is iedereen vrij om  zelf een onderwerp passend in het thema water te fotograferen.

Hoe doet u mee?

Stuurt uw digitale foto uiterlijk 1 oktober 2017 naar: communicatie@geertruidenberg.nl, onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. De ingezonden foto’s worden beoordeeld door een deskundige jury. De winnaar ontvangt schriftelijk bericht.

Waardebon

De makers van de beste drie foto's krijgen een VVV-waardebon. De eerste prijs is een bon t.w.v. € 75,-, de tweede prijs is een bon t.w.v. € 45,- en de derde prijs is een bon t.w.v. € 15,-. Deze bonnen worden beschikbaar gesteld door Akse Media, het bedrijf dat de gemeentegids maakt. De winnende foto’s worden ook op de omslag van de gemeentegids geplaatst. De jury bestaat uit burgemeester Willemijn van Hees, medewerkers van de afdeling Communicatie en de publieksjury die via Facebook kan stemmen op de mooiste foto.

• Alle inwoners van de gemeente Geertruidenberg mogen deelnemen.
  • Per persoon mogen maximaal twee foto's worden ingeleverd.
  • Medewerkers van de gemeente Geertruidenberg zijn uitgesloten van deelname.
  • Vakfotografen zijn uitgesloten van deelname.
  • De foto's moeten digitaal aangeleverd worden in .JPG formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB.
  • Ingezonden foto’s worden eigendom van de gemeente Geertruidenberg.
  • De deelnemer staat ervoor in dat er geen exclusieve rechten van derden rusten op de ingezonden foto’s.
  • De deelnemer staat al zijn rechten op de ingezonden foto’s af aan de gemeente.
  • De gemeente Geertruidenberg mag de ingezonden foto's voor publicatie in gemeentelijke media kosteloos en rechtenvrij gebruiken.
  • Als u personen fotografeert, graag vooraf toestemming te vragen voor publicatie van de foto's.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking vindt plaats in oktober 2017.