Enquête tevredenheid over uw wijk

Onderhoud groen in de wijkDeze week ontvangen alle inwoners van de gemeente Geertruidenberg een brief met het verzoek om een enquête in te vullen. Met deze enquête willen we in beeld brengen hoe u als inwoner tegen het groenonderhoud in uw buurt aankijkt en hopen dat u ons tips wilt geven om het onderhoud te verbeteren. De enquête wordt gehouden ter voorbereiding op de komst van de nieuwe wijkteams.

Wijkteams

De gemeente is verantwoordelijk voor het onderhoud van het groen in uw omgeving. Wij willen dat iedere wijk in onze gemeente een nette uitstraling heeft. Ook zien we dat de overheid een andere rol inneemt in onze samenleving. Om hier beter bij aan te sluiten hebben we besloten het groenonderhoud en onze buitendienst anders in te richten. Daarom worden na de zomer van 2017 medewerkers van onze buitendienst en van WAVA/!GO omgevormd tot een viertal wijkteams.

Wat houdt het in?

De wijkteams krijgen de verantwoordelijkheid over het groenonderhoud in de wijk waarin zij actief zijn. Ieder wijkteam krijgt een aanspreekpunt voor de buurt en zorgt zo voor een laagdrempelig contact tussen medewerkers en inwoners van de wijk. We verwachten dat we hierdoor niet alleen efficiënter kunnen werken, maar dat er ook meer ruimte is voor het leveren van maatwerk. De wijkteams gaan in samenwerking met de bewoners van de wijk verbeterpunten inventariseren om de leefbaarheid te vergroten en bij te dragen aan een schone, nette en onderhouden wijk. Soms vragen we daar ook uw inzet voor. We gebruiken de komende periode om de wijkteams goed in te richten.

De enquête

Om goed te kunnen bepalen waar de focus in uw wijk komt te liggen ontvangen alle inwoners een brief met een uitnodiging om de enquête in te vullen. Wij willen u vragen om de enquête, bij voorkeur digitaal via Survey Monkey, voor 10 juli in te vullen.  In de brief vindt u het wachtwoord dat u kunt gebruiken. Onder de deelnemers verloten we een mooie prijs, namelijk drie tegoedbonnen van € 10,- van de taartenwinkel TAART.