Dodenherdenking 4 mei

Op 4 mei herdenkt Nederland alle Nederlandse slachtoffers sinds de Tweede Wereldoorlog. Het gaat om militairen en burgers die stierven in oorlogssituaties en bij vredesoperaties. De Nederlandse vlag hangt halfstok en om 20.00 uur is het twee minuten stil. In de verschillende kernen wordt een krans gelegd door de burgemeester en de wethouders. De verdeling is hierbij als volgt:

Raamsdonksveer

18.30 uur: wethouder Bert van den Kieboom woont de herdenkingsdienst bij in de OLV Hemelvaart aan de Grote Kerkstraat 9. Aansluitend is er koffie in het gemeentehuis

Raamsdonk

19.00 uur: burgemeester Willemijn van Hees woont de herdenkingsdienst bij in de St. Bavokerk aan het Kerkplein 2. Aansluitend is er koffie in het ontmoetingscentrum.

Geertruidenberg

19.00 uur: wethouder Kevin van Oort woont de herdenkingsdienst bij in de RK kerk St. Gertrudis aan de Venestraat 73. Aansluitend is er koffie in de koffieruimte van St. Gertrudis.

Vlag halfstok tijdens dodenherdenking